От месец януари 2015 г. прегледите в кабинета на д-р Калчева ще се извършват на най-новият и единствен в България апарат на GE Healthcare – Voluson E10.
За родителите, които очакват раждането на дете, първото УЗИ е изключително вълнуващо събитие. Те могат за пръв път да видят своето мъниче и да се запознаят с него отблизо. Това е важен момент и за лекарите, които могат да получат възможността да оценят състоянието на плода, да открият евентуални проблеми в развитието му и да обсъдят възможностите с бъдещата майка.

“Новият GE Volusion E10 – светът на бъдещото дете с HD качество”

4D апарати

GEUltrasoundVolusonE8Четириизмерен ултразвуков скенер (4D) General Electric – Healthcare Voluson E6 с коремна и вагинална сонда.

С помощта на Voluson E10, който се явява последното поколение от семейството на ултразвуковите апарати в акушерството и гинекологията на компанията GE Healthcare, клиничните специалисти могат да огледат детето в матката до най- дребните детайли и ако е необходимо да съставят план за неговото лечение, още преди да се появи на бял свят.
Обикновено, размазаното черно- бяло изображение от първия УЗ преглед, предизвиква у бъдещите родители разочарование. Но сега изображението получено с помощта на Voluson E10, гарантира незабравима първа среща с бъдещия член на семейството.
УЗИ извършени с апарат Voluson E10, се провеждат на същия принцип както и до сега, но наистина изключителните нови възможности се крият в програмното обслужване.
Иновативните приложения HDlive Silhouette и HDlive Flow са подобни на виртуално монтажно студио – използвайки стандартните данни от УЗИ, те изчисляват дълбочината, формата и детайлите на вътрешните структури. Към това се добавят и намаляването на шумовете в картината, оптимизирането на изображението, цвета и осветлението и ето качественото 3D изображение е пред вас.

Нашите специалисти

 • 3D/4D ехография

  Д-р Светла Калчева
  Акушер-гинеколог.
 • Вътрешни болести

  Д-р Георги Томов
  Специалист по вътрешни болести.

  Всички специалисти →

Галерия